top of page

A Csapat

Imre és Ágnes vagyunk, egy csapatot alkotunk az ICSmemories Photography vállalkozásban. Szintén egy csapatot alkotunk az életben is: házasok vagyunk és két csodálatos gyermek szülei - egy fiú és egy lány.

 

A férjem, Imre készíti a gyönyörű felvételeket professzionális fotós felszerelésével, megalapozott tudásával és több éves profi fotós gyakorlatával. Ő válogatja össze nagy odafigyeléssel a legjobban sikerült fényképeket és retusálja azokat a bemutatásuk előtt.

Az én feladatom, hogy felvegyem a kapcsolatot az ügyfelekkel, karbantartsam a weboldalunkat és reklámozzam a szolgáltatásainkat. Mindemellett egy csapatként dolgozunk, segítjük és támogatjuk egymást az alkotási folyamat minden területén, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújthassuk kedves ügyfeleinknek. 

Nagyon fontos számunkra, hogy az elkészült képekkel 100%-ban meg legyetek elégedve és mindent megteszünk annak érdekében, hogy összehangoljuk az elvárásokat a szolgáltatásunkkal.

 

Pár évvel ezeelőtt mi is a fényképezőgép másik oldalán állhattunk az esküvőnk napján. Tisztán emlékszünk, milyen izgatottak voltunk, hogy minden tökéletes legyen a mi nagy Napunkon. Az elkészült képeket azóta is nagy becsben tartjuk és időről időre átlapozgatjuk az albumunkat mosollyal az arcunkon és szeretettel a szívünkben. A gyerekeink is imádják nézegetni ezeket a képeket, amelyeken anyu és apu látható azon a csodálatos napon. A rólam készült pocakos képek, az újszülötteinkről készült felvételek, családi fotók, születésnapokon készült képek mind a családi kincseink. Néhány közülük felkerült a falra, bekerült Nagyi albumába, némelyikből karácsonyi ajándék lett, a lehetőségek szinte végtelenek.

 

A saját családi életünkön keresztül mi magunk is tapasztaljuk, hogy mennyire fontosak ezek a különlges alkalmak, események, amelyeknek egy-egy pillanatát megörökítve megállíthatjuk az időt és akár évtizedek múlva is visszanézhetjük ezeket a pillanatokat, amelyek már sosem térhetnek vissza másként. Ezeknek a gyönyörű fényképeknek a szárnyán visszarepülhetünk az időben, és újraélhetjük azokat az érzéseket, hangulatot, szeretetet, szerelmet, amit akkor éreztünk.

 

Elhivatottságunk és szenvedélyünk, hogy fényképeken örökítsük meg  a Ti egyéniségeteket számotokra és a családotok számára.

bottom of page