top of page

Hogyan készüljek fel a fotózásra?

- Válogatsd össze az összes ruhát, amit a fotózás alatt viselni szeretnél.

- Frizura és smink 

- Családi- és gyermekfotózáshoz:

   Könnyebb együtt dolgozni a gyerekekkel, ha nyugodtak, kiegyensúlyozottak. Ajánlott a fotózás időpontját úgy foglalni, hogy a gyermek/gyerekek jóllakottak, kipihentek legyenek, mert így nyugodtabbak, együttműködőbbek.

Aggódom amiatt, hogy hogyan fogok kinézni a képeken, mert nem vagyok fotogén.

Természetes, hogy kicsit bizonytalannak érzed magad amiatt, hogy hogyan mutatasz majd a fotón. A fotózás előtt adunk néhány tanácsot az előnyös pózokhoz. A fotózás elején lesz egy kis "bemelegítés", hogy oldottabban menjen a fényképezés.

Mit vegyek fel a fotózás alkalmával?

- Olyan ruhát, amiben kényelmesen, magabiztosan érzed magad

- Ami tükrözi a személyiségedet

- A ruhadarabok között megfelelő a színharmónia

Hogyan foglalhatok időpontot a fotózásra?

Időpontot foglalhatsz az info@icsmemories.com email címen. Kérjük, írd meg, milyen fotózás érdekelne, hányan lennétek, és előreláthatóan mi lenne a megfelelő időpont. Időpontfoglalás esetén foglalót kérünk.

Hétvégére is lehet időpontot foglalni?

Teljes mértékben! Tudjuk, hogy a legtöbben hétközben dolgoznak, iskolában vannak, emiatt sokkal kényelmesebb hétvégére szervezni a fotózást. 

Nincs extra felár a hétvégére foglalt fotózás esetén.

Mi történik, ha törölni kell a már lefoglalt időpontomat?

Ha bármilyen okból törölni szeretnéd a már lefoglalt időpontodat, kérlek jelezd nekünk, amilyen hamar csak tudod. Ha időben értesítesz minket az időpont törléséről, örömmel átfoglaljuk egy számodra megfelelő új időpontra. Ha az időponttörlés a fotózás napjától két héten belül történik, a foglalót sajnos nem áll módunkban visszatéríteni.

bottom of page