top of page

Esküvő fotózás

Gratulálunk az eljegyzésetekhez! 

Életetek egyik legizgalmasabb és legelfoglaltabb időszakát élitek - tervezitek és szervezitek a Nagy Napotokat... Az egyik ilyen feladat, hogy megtaláljátok a számotokra megfelelő fotóst, aki a legközelebb áll az elvárásaitokhoz.

Ha mellettem döntötök, az esküvő alkalmával megörökítem a cselekmény legszebb és legfontosabb pillanatait. Az esküvő alatt igyekszem minimalizálni, hogy jelenlétemmel megzavarjam az eseményeket, így sikerül a sokatmondó, vissza nem térő pillanatokat a maguk természetességében megörökítenem. Mindemellett természetesen a beállított és a csoportképek sem maradnak el.

Célom, hogy megörökítsem a Ti esküvőtök egyediségét, ezért célszerű, ha az esküvő előtt személyesen vagy skype-on keresztül elmondjátok a terveiteket, ötleteiteket, elvárásaitokat és így személyre szabott fotózást tervezhetünk együtt.

Mindezek mellett jegyes fotózást is vállalok, ami kitűnő lehetőség arra, hogy jobban megismerjük egymást, emellett segít feloldódni a fényképezőgép előtt még a Nagy Napot megelőzően.

 

Minden jót kívánunk az esküvőtök szervezéséhez és reméljük, hamarosan hallunk felőletek! 

bottom of page