top of page

Családi- és gyermekfotózás

Anchor 1

Milyen csodálatos érzés a kisbabádat a karjaidban tartani. Pihe-puha gyönyörű kis újszülött baba. Ezek a csodálatos első hetek felejthetetlenek, és olyan hamar eltelnek, hogy szinte észre sem veszed. Ez az egyik legkülönlegesebb időszaka az életednek tele boldogsággal, tiszta szeretettel. A fotózás alkalmával arra törekszem, hogy ezeket az igazán különleges pillanatokat megörökítsem, amik Rólatok szólnak - Rólad és a kisbabádról.

Ha az otthonodban kerül sor a fotózásra, akkor ez lehetőséget teremt arra, hogy a legkényelmesebben és a legnyugodtabb körülmények között legyetek. Tudjuk, hogy az újszülöttek nagyon érzékenyek - meleg, csöndes, békés helyen érzik magukat a legjobban.

A fotózás alatt folyamatosan együtt dolgozom Veletek, hogy a legszebb képeket készíthessük az újszülöttedről. A fényképezés alatt teljes mértékben szem előtt tartom a kisbaba igényeit, türelmesen várok, ha meg kell etetni, pelenkát kell cserélni, meg kell nyugtatni stb.

Ezért ajánlunk 4 órás újszülött fotózást. Pontosan tudjuk, milyen az élet egy újszülött kisbabával. Imre tudja, hogyan kell a kisbabát biztonságban fényképezni.

Az újszülött fotózás születéstől 6 hetes korig történik. A szülők általában szeretnek kiegészítőket használni, hogy művészi, vagy épp vicces képek készüljenek a kisbabáról. Ha Te is szeretnél kiegészítőket használni, nyugodtan hozd el azokat a fotózásra.

Az újszülött fényképezésen résztvehetnek közeli családtagok: Anya, a párja és testvérek. Szeretettel várjuk őket is, hogy együtt szerepelhessenek az újszülöttel, de a fókuszban mindíg a kisbaba lesz. 

Gyermekeket fényképezni mindíg örömteli feladat mind a fotósnak, mind a gyerekeknek babáktól tinédzserekig. A gyerekek tele vannak boldogsággal, energiával és szeretik megmutatni önmagukat, szépségüket, huncutságukat, játékosságukat... erős a kisugárzásuk. 

A fényképek akár beállítottak, akár elkapott pillanatok, otthon készülnek, egy stúdióban vagy egy külső helyszínen, a legtöbb gyermek élvezi a fotózást, mert érzik, most valami különleges dolog történik velük, még akkor is, ha egyébként sokat fényképezik őket más eszközökkel, pl. mobiltelefonnal. Ha egy fotós fényképezi őket, az mindig rendhagyó alkalom számukra.

Habár a fotózás nagyon izgalmas számukra, mégis könnyen elkezdhetnek unatkozni. Ezért Imre gyorsan és hatékonyan készíti el a képeket, így a gyerekek frissek és együttműködőek maradnak a fotózás végéig. Általában a gyermekfotózás két órán át tart annak megfelelően, hogy a gyermek mennyi ideig tud koncentrálni. Természetesen a szülőkkel együtt is készülhetnek képek, de a fókuszban mindíg a gyermek, gyermekek vannak.

Anchor 2

Az egész családot együtt látni mindig megmelengeti az ember szívét. A legtöbb családban felkerülnek a falra a családi fotók vagy épp album készül belőlük. Hogy van ez Nálatok? Ezek a gyönyörű családi fényképek varázslatosak, mert minden családtagot arra ösztökél, hogy meglássa, megérezze a közös életetek szépségét. Emlékeztetnek, milyen jól éreztétek magatokat együtt. 

A családi fotózás alkalmával Imre arra öszpontosít, hogy a Ti családotok egyedi vonásait és a köztetek lévő kapcsolatot, összetartozást örökítse meg. A fényképezéseken fő célunk, hogy kreatív ötleteken kereszül kapjuk lencsevégre a családotok egyediségét. A családi fotózás a Ti otthonotokban, stúdióban, vagy egy előre megbeszélt külső helyszínen történhet.

Vannak családok, akik szívesen használnak kellékeket, kiegészítőket, mint például kalapot, játék macit, hangszert, lufit stb. Ha szeretnétek kellékeket használni a fotózáskor, bátran hozzátok magatokkal'

Anchor 3
bottom of page