top of page

Kismama fotózás

Ezek a pocakos hónapok nagyon különlegesek számodra és a családod számára is. Egyedien különleges időszaka az életednek, életeteknek, tele izgatott várakozással és nőies szépséggel. Sok kismama szeretné megőrizni emlékeiben azt az időszakot, amikor szíve alatt hordta gyermekét és szeretnének eldicsekedni a szépen gömbölyödő pocakjukkal.

A kismama fotózás alkalmával lehet, hogy csak kettesben lennétek a legszívesebben, Te és a gyünyürű pocakod. Vagy az is lehet, hogy a pároddal együtt szeretnél részt venni a fotózáson, esetleg a többi gyerkőcödet is szeretnéd bevonni. Semmi akadálya. A fotózás egyedileg alakíthtó, és a középpontban mindig a szépséges pocakod lesz!

A kismama fotózás lehet a Te otthonodban, fotóstúdióban, vagy egy előre egyeztetett külső helyszínen, attól függően, hol érzed magad a legkényelmesebben. Ha van egy számotokra kedves, különleges hely, érdemes ott tartani a fotózást, így megörökítve ezt a különleges állapotot egy különleges helyen.

Sok kismama szeret kismamaruhában vagy kiegészítőkkel fényképezkedni. Kérünk, bátran hozz magaddal olyan ruhát, kiegészítőt, ami segít visszaadni a személyes ízlésedet, személyiségedet a fényképeken keresztül.

bottom of page